Simone Bruys, paardensportmasseur voor paardensportmassage bij paarden en pony's
Simone Bruys T: +31(0)613236990 E: simone@bruysend.nl
Clinics Paardensportmassage.
Simone deelt graag haar kennis van de paardensportmassage met u. Daarom geeft ze boeiende en interessante clinics rond dit thema. Zo'n clinic is bovendien een leuke en nuttige toevoeging aan de vergadering van uw club en een leerzame activiteit voor pensionklanten. Ook als u wat meer binding wilt tussen de leden van uw vereniging, is het volgen van een clinic van Simone zeker een aanrader!
link-blauw (1K) Aanmelden clinic, klik hier...

Wat gaan we doen?
Simone komt bij uw vereniging of op stal en laat aan de hand van een stukje theorie en een voorbeeldmassage zien wat sportmassage is, hoe het werkt en welke voordelen het voor u en uw paard kan hebben.
link-blauw (1K) Paardensportmassage, klik hier...

Wat levert het u op?
Na het volgen van het theoretische gedeelte van de clinic en tijdens de voorbeeldmassage is er alle gelegenheid om Simone vragen te stellen. We zoeken dan naar een paardvriendelijke oplossing met oog voor de spiertechnische mogelijkheden van uw paard. We gaan kijken welke spieren uw paard belemmeren om de gevraagde oefening goed uit te voeren. Als we dit ontrafeld hebben zal Simone oefeningen mee geven om deze spieren specifiek te gaan trainen.

Voor wie is de clinic geschikt?
Voor mensen die rijtechnische problemen hebben en die het gevoel hebben dat ze alleen met training niet verder komen. Of voor mensen die het gevoel hebben dat hun paard het wel kan maar dat ze tegen een drempeltje aan zitten en er net niet overheen komen. En gewoon voor iedereen die makkelijker wil trainen en presteren op wedstrijden.

Wat kost dat?
De kosten zijn € 10,00 p/p voor het volgen van de clinic. Bij de clinic is ook een spiercontrole inbegrepen.

De clinics gaan door bij minimaal 5 deelnemers.

Gastlessen Simone geeft bovendien gastlessen op scholen en bedrijven, dus ook voor uw stal of vereniging is er altijd iets geschikts te vinden!

De clinics worden door Simone Dubbeldam-Bruys gegeven.
De afgelopen jaren heeft Simone niet stil gezeten op het gebied van paardensportmassage.
Ze heeft een 3 tal opleidingen gevolgd bij Massage Hippique, Equissage en Cursus Centrum Dierverzorging Barneveld, met goed gevolg afgerond.
link-blauw (1K) Curriculum Vitae, klik hier...

Simone is sinds 2008 één van de weinige fulltime paardensportmasseurs in Nederland. Ze werkt sinds 2009 als eerste met de magneetveldtherapie van Centurion in combinatie met paardensportmassage.
link-blauw (1K) Paardensportmassage, klik hier...

Wilt u van haar leren uw paard vakkundig te masseren, schrijf u dan snel in voor één van haar boeiende en interessante clinics!
link-blauw (1K) Contact, klik hier...