Simone Bruys, paardensportmasseur voor paardensportmassage bij paarden en pony's
Simone Bruys T: +31(0)613236990 E: simone@bruysend.nl
you-tube (1K) facebook twitter google+
Over Simone Bruys
Mijn naam is Simone Bruys, ik ben eigenaar en oprichter van

bruysend.nl (5K)
paardensportmassage

Voordat ik zover was om aan de slag te gaan als paardensportmasseur heb ik verschillende opleidingen gedaan. Dit varieert van de middelbare agrarische school (4 jarige paardenhouderij), waar ik leerde om een eigen bedrijf te beginnen; tot paraveterinair dierenartsassistente, waar ik vooral bezig was met het weer beter maken van zieke dieren. Beide richtingen trokken mij erg aan maar waren het toch net niet.

Vervolgens ben ik op een springstal gaan werken en hier is mijn passie voor paarden, training en het effect hierop voor het lichaam verder ontwikkeld. Toen wist ik het zeker! Ik wilde aan het werk met (sport)paarden die door een blessure of overbelasting niet meer optimaal kunnen functioneren.

Sinds 2006 ben ik professioneel paardensportmasseur. Hiervoor heb ik zowel in Nederland (Massage Hippique & Barneveld) als Amerika (Equissage) opleidingen gevolgd. Daarnaast ontwikkel ik me verder door het volgen van cursussen en workshops.
link-blauw (1K) Curriculum Vitae, klik hier...

Naast paardensportmassage heb ik ook een opleiding Humane Sportmassage bij de NGS gevolgd. Zoals op elk gebied in de dierenzorgsector loopt de zorg voor mensen altijd voor op de zorg voor dieren. Daar zit meer kennis en kunde doordat er meer geld beschikbaar is voor onderzoek. Dat was voor mij de hoofdreden om een opleiding tot Humane Sportmasseur te gaan doen. De honger naar kennis proberen te stillen.

Nu wil ik deze opgedane kennis niet alleen inzetten om paarden beter te helpen maar ook graag mensen van hun spierklachten af helpen.
link-blauw (1K) Voor meer informatie over de humane sportmassage klikhier...


Op dit moment behandel ik fulltime paarden d.m.v. (paarden)sportmassage in combinatie met volledige magneetveld therapie. Voor paard en mens is er ondersteuning mogelijk d.m.v. medical tape behandelingen. In mijn ogen is dit een zeer goed aanvulling op elkaar. Deze methodes versterken elkaar waardoor het paard of de mens optimaal geholpen worden om weer goed en makkelijk te kunnen bewegen.
link-blauw (1K) Voor meer informatie over de medical taping voor paarden klik hier...
link-blauw (1K) Magneetvelddeken in combinatie met paardensportmassage, klik hier...

Paarden zijn mijn passie en goed bewegen is mijn doel!
~ Simone ~
Logo paardenhoofd
Simone Bruys ESMT*
Specialist Paardensportmassage
06-13236990

*Equine Sports Massage Therapist, is aangesloten bij de International Association of Equine Sportsmassage Therapists.